Foto- en filmshoots

Tijdens de corona-lockdown zijn wij gesloten!!

Ook wij wachten met smacht naar het moment dat we onze mooie lokatie weer kunnen openen. Helaas is dit met de huidige maatregelen niet mogelijk. Zodra dit verandert laten we dit hier op de website weten.

Wil je vast reserveren? Dat kan.

Want wanneer de maatregelen versoepelen,
verwelkomen we u graag weer!

Bent u op zoek naar een schilderachtige locatie voor een foto– of filmreportage? De kasteelruïne en de omgeving lenen zich uitstekend voor het schieten van romantische plaatjes voor trouwfoto's of de historische omgeving voor cosplay. Vanwege de kwetsbaarheid van de resten van het kasteel en het particuliere karakter is de kasteelruïne alleen op afspraak toegankelijk. Voor het maken van een afspraak gebruikt u het onderstaande formulier.

Fotolocatie voor o.a. cosplay

Fotograaf Ashwin Wijss en model Lyo cosplay

Richtlijnen

De kasteelruïne is kwetsbaar en het kasteelterrein wordt bewoond. Om het erfgoed te beschermen en zijn bewoners te ontzien, vragen we fotografen en filmers en degenen die zij in beeld brengen hiermee rekening te houden.

 • Toegang is alleen mogelijk na reservering.
 • Voor het maken van reportages die niet commercieel van aard zijn en die niet gebruikt worden voor professionele doeleinden rekenen we een vast uurtarief, dat oploopt naarmate er meer deelnemers zijn.
 • Reportages voor commerciële en/of professionele doeleinden zijn ook mogelijk. Daarvoor hanteren we echter geen vast tarief, maar bekijken we elke aanvraag op zichzelf.
 • Het bedrag dat met u is afgesproken, betaalt u bij aankomst aan degene die u ontvangt.
 • Mocht er niemand aanwezig zijn om u te ontvangen, dan deponeert u het bedrag in de brievenbus van de SBKA, nummer 12 (onder de poort, naast het informatiekastje)
 • U heeft dan toestemming om op het gehele landgoed en bij de ruïne foto’s te maken, met uitzondering van de rechterboerderijvleugel (rechts is met het gezicht naar de ruïne) en de achtertuinen van de bewoners.
 • Wij verwachten dat u op een goede manier gebruik maakt van het landgoed en de ruïne, zodat er niets vernield of afgebroken wordt. Wegens de bijzondere kwetsbaarheid van het oude metselwerk is het beklimmen van de ruïne nergens toegestaan.
 • Het maken van foto’s en films op de diverse locaties is geheel op eigen risico. De SBKA draagt geen enkele verantwoordelijkheid.

Uurtarieven

Aantal personenBedrag in euro’s per uur
1- 530
6-1040
11-2050
21-3060
31-5075

Graag aanvragen met onderstaand formulier. Zouden daar problemen mee zijn, vraag dan aan met e-mail op sbka@outlook.com.

  Aanvraag foto- of filmshoot

  Uw naam*

  Uw e-mail*

  Datum van de foto- of filmshoot (dd-mm-jjjj)

  Aantal personen

  Aanvangstijd

  Tijdsduur van de fotoshoot

  Bijzondere vragen/wensen

  Commerciële fotoshoot janee