Donateurs

Wilt u een bijdrage leveren aan het behoud van de kasteelruïne en de revitalisering van het kasteellandschap dan kunt u ons financieel ondersteunen. Voor minimaal 15 Euro per jaar bent u al donateur. Als donateur wordt u middels een jaarlijks boekje (Kasteelnieuws) op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen betreffende het cultureel erfgoed van de Stichting. Ook wordt u uitgenodigd voor bijzondere activiteiten, open dagen en festiviteiten.

Donateur worden?

Dit kan door jaarlijks het gekozen bedrag over te maken op onze rekening. Vermeld hierbij uw naam en mailadres dan kunnen wij contact met u opnemen. Of download hier het  formulier SBKA doorlopende machtiging SEPA en stuur deze per mail naar ons terug.  

Wilt u de Stichting op een andere manier, met raad en daad, bijstaan? Meld u dan aan als vrijwilliger!

Donateur  standaard: €15,= per jaar

  • Hiermee steunt u ons en krijgt u gratis toegang tot ons jaarlijkse evenement Kastelendag op 2e pinksterdag; voor u en uw gezin.
  • U ontvangt een keer per jaar het Kasteelnieuws

Donateur Extra: €50,=  per jaar

    • Hiermee steunt u ons en krijgt u gratis toegang tot ons jaarlijkse evenement Kastelendag op 2e pinksterdag voor u en uw gezin.
    • U ontvangt een keer per jaar het Kasteelnieuws. 
    • U heeft 1x per jaar toegang om de kasteelruïne als fotolocatie te gebruiken met 5 personen. (zelf fotograaf organiseren)  

Eenmalige gift

Als Stichting zijn wij erg blij met ieder bedrag zodat wij onze werkzaamheden voor het behoud van deze unieke locatie kunnen voortzetten. Het bedrag mag u overmaken op de volgende rekening(en) o.v.v. Gift met daarbij uw adresgegevens zodat wij u kunnen bedanken. 

ING       : NL04 INGB 0005 9311 10                RABO   : NL30 RABO 0103 6251 00